Pärnu Vesi koondas viisteist töötajat

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Vesi on aastaid üritanud inimestele tõestada, et Pärnu vee kvaliteet on väga hea, siiski pakutakse endiselt paljudel üritustel harjumusest pudelivett.
Pärnu Vesi on aastaid üritanud inimestele tõestada, et Pärnu vee kvaliteet on väga hea, siiski pakutakse endiselt paljudel üritustel harjumusest pudelivett. Foto: Ants Liigus

Viimaste aastate jooksul pea pool Pärnu vee- ja kanalisatsioonitorustikest uuendanud AS Pärnu Vesi koondas eelmise aasta lõpus 15 inimest, nüüd on ettevõttes 72 töötajat.

Hiljuti toimunud Pärnu linnavolikogu infopäeval tundsid volikogu liikmed muret, kas valves olnud töötajate koondamine ei mõjuta ummistuste likvideerimise kiirust. Pärnu Vee juhataja Leho Võrk rääkis, et ummistusi on kuus keskmiselt kümme ning sõltuvalt avarii iseloomust ja ulatusest korraldavad nad selle likvideerimise üldjuhul kuni viie tunni jooksul, teenustööde puhul vastavalt kokkuleppele töö tellijaga.

Pärnu Vees pole enam ööpäevaseid vahetusi. Juhatuse nõunik Taimi Vilgas selgitas, et ühe ummistuse pärast nädalavahetusel pole mõtet inimesi 48 tundi valves hoida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles