Keemias olid edukamad Sütevaka ja Koidula kool

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Illustratsioon

Keemiaolümpiaadi Pärnu piirkonnavooru kaks tugevamat olid Sütevaka humanitaargümnaasium ja Koidula gümnaasium.

Kaheksandate klasside arvestuses võitis Brandon Loorits ühisgümnaasiumist (õpetaja Ly Kupri), teine oli Oskar Aru Koidula gümnaasiumist (Merit Sarandi) ja kolmas Teresa Pulk Sütevaka humanitaargümnaasiumist (Ülle Vares).

Üheksandate klasside võitja Hendriico Merila ja teise koha omanik Andreas Tulver õpivad Sütevakas (Ülle Vares), kolmandaks tulnud Jennie-Ry Lootus Koidula koolis (Merit Sarandi).

Kümnendate klasside esikolmik oli Sütevakast: võitja Helo Liis Soodla (Evelin Laanemets), teine Anneliis Rea (Ülle Vares) ja kolmas Mihkel Talmar (Evelin Laanemets).

Üheteistkümnendate klasside parimad olid aga Merit Sarandi õpilased Koidula koolist: esimene Karl Marti Toots, teine Leenu Reinsalu ja kolmas Siim Oselein.

Abiturientide seas võitis Karl Rene Kõlvart ühisgümnaasiumist (Ly Kupri), teise punktisumma sai Imbi Esko Koidula koolist (Merit Sarandi) ja kolmanda koha August Reila Ülejõe gümnaasiumist (Külli Pärtelson).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles