Lasteaiarühm Rodnitšok juubeldas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kellukese lasteaias kümme aastat tegutsenud rühm Rodnitšok tähistas juubelit.
Kellukese lasteaias kümme aastat tegutsenud rühm Rodnitšok tähistas juubelit. Foto: Erakogu

Pärnu Kellukese lasteaia rühm Rodnitšok tähistas juubelit – sel aastal täitus rühmal kümme aastat Kellukeses.

Ettevalmistus tähtsaks sündmuseks võttis palju aega, sest oli vaja koostada külaliste nimekiri, meisterdada kutsed ja õppida selgeks kontserdi kava. Kõige sellega tegelesid lapsed, kes olid rõõmu ja innukust täis. Eriti meeldis lastele kutsete jagamine neile, kes loovad lasteaias sooja õhkkonna ja hoolitsevad nende eest, samuti oma vanematele.

Emade ja isade jaoks oli juubelil korraldatud lahtiste uste päev, kus lastevanemad said vaadata, kuidas nende lapsed teevad koos logopeediga harjutusi. Kunstitegevuses said nad laste tegevust jälgides ka ise oma kunstiteose luua.

Lõpuks saabuski see pidulik päev. Hommikul puhusime õhupallid täis, kaunistasime saali ja pärastlõunal algas pidu.

Traditsiooni järgides loeti ette rühma Rodnitšok luuletus. Pärast seda vaatasid kõik huviga esitlust „Oleme kümneaastased“. Mälestused kutsusid esile hulga emotsioone. Kümne aasta jooksul on pisipõnnidest suured ja tõsised koolijütsid kasvanud.

Lõbusate naljadega tervitasid lapsi ja külalisi vahvad klounid, kellega tantsiti, mängiti ja lauldi koos. Pidulistele jäid kauaks meelde energiline tants numbritega, mäng „Tee nagu mina“ ja muidugi rõõmsameelne tants, mis näitas, et “Koos on hea olla“.

Meelelahutust aitasid korraldada muusikaõpetaja Svetlana Nikiforova, liikumisõpetaja Ludmilla Salev ja eesti keele õpetaja Maarit Kiviselg.

Pärast pidulikke kõnesid ja kinkide üleandmist korraldasid klounid koos pidulistega õhupallidest ilutulestiku.

Peo lõpetuseks ootas kõiki suur maitsev tort.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles