Maitseelamuste kaudu edendati suhteid

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimest korda rannarahva räimetoitudega rahvusvahelisel Berliini messil: Argo Mengel (vasakul), Raili Mengel-Sünt ja Esta Tamm.
Esimest korda rannarahva räimetoitudega rahvusvahelisel Berliini messil: Argo Mengel (vasakul), Raili Mengel-Sünt ja Esta Tamm. Foto: Lauri Koni

Kolm pärnumaalast tegid 16.–27. jaanuarini tõhusat meeskonnatööd: kokates ja kodukanti tutvustades osaleti maailma ühel suurimal põllumajandustoodangut ja maaelu tutvustaval rahvusvahelisel Berliini messil Die Grüne Woche.

Eesti oli Die Grüne Woche (Roheline Nädal) tänavune partnermaa. “See tähendas, et Eestit promoti messi vältel kohe peauksest alates ja mitmes meediakanalis,” rääkis Argo Mengel, üks kolmest messil viibinud pärnumaalasest.

MTÜ Eesti Maaturismi tegevjuht, MTÜ Pärnu Lahe Partnerluskogu ja Romantilise Rannatee projektijuht Raili Mengel-Sünt, MTÜ Liivi Lahe Kalanduskogu tegevjuht Esta Tamm ja rannakalur Argo Mengel esindasid messil kaubamärki “Liivi Lahe Räimerada Romantilisel Rannateel”.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles