Vändra perearstikeskus areneb jõudsalt

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vändra perearstid võtsid KredExi käendusel pangast laenu, et OÜ Facio Investilt oma tööruumid välja osta. Muidu tulnuks tohtritel Vändra tervisekeskuse hoonestajale veel 20 aastat üüri maksta. Uus tervisekeskus avati alevi servas 2009. aasta sügisel.
Vändra perearstid võtsid KredExi käendusel pangast laenu, et OÜ Facio Investilt oma tööruumid välja osta. Muidu tulnuks tohtritel Vändra tervisekeskuse hoonestajale veel 20 aastat üüri maksta. Uus tervisekeskus avati alevi servas 2009. aasta sügisel. Foto: Urmas Luik

Varem rentnikena Vändra tervisekeskuses tegutsenud perearstid otsustasid oma tööruumid keskuse hoonestajalt OÜ Facio Investilt välja osta, sest omanikuna saavad nad perearstikeskust paremini arendada.

Vändra neljast perearstist üks, doktor Niida-Anita Morgen meenutas, et osaühing Vändra Perearstid asutati 2008. aasta suvel just selleks, et rajatavas tervisekeskuses peretohtrite kasutatavat pinda hallata.

Et tõhusamalt end ära majandada ja majja uusi teenuseid tuua, sai tohtrite loodud osaühingust mullu kevadel ruumide omanik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles