Toomas Kivimägi: Käest lastud võimalus!?

Toomas Kivimägi
, Pärnu linnapea
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toomas Kivimägi.
Toomas Kivimägi. Foto: PP

Olla praegu Sotšis ja saada esmakordne kogemus olümpiamängude aurast ja võistlustest vahetult kohapeal olles. Sellist võimalust (küll etteheitvas vormis) pakub Kaupo Meiel mulle oma selle nädala arutluses. Vägagi ootamatu, ettepaneku lahkust ja suursugusust silmas pidades. Ent miks tuli see ettepanek küll nii hilja? Palun aegsamini. Ehk kui Pärnu Postimees teeks mulle ettepaneku, veel parem, annaks käsu sõita linnapeana järgmistele suveolümpiamängudele Rio de Janeirosse, kaaluksin ma seda ettepanekut tõsiselt.

Aga andke sellest siis juba varakult teada, et saaks rahulikult planeerida. Tõsisemale toonile tagasi minnes poleks ma, ilmunuks Meieli arvamuslugu ka kuu aega tagasi, seda sõitu plaani võtnud. Kui juba Eesti Vabariigi peaministri sõit olümpiamängudele on sattunud ajakirjanike tavatu kriitika alla, mida siis minusuguse väikse tegelase sõit linnapeana Sotši olümpiamängudele tähendanuks – seda kujutan ma päris hästi ette ja see ettepanek oleks tundunud pigem provokatsioonina.

Sõpruslinnadest

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles