Taimsoo-Raja said MK-etapil 3. koha

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Allar Raja ja Kaspar Taimsoo võitsid Bledi MK-etapil 3. koha.
Allar Raja ja Kaspar Taimsoo võitsid Bledi MK-etapil 3. koha. Foto: Fred Killing

Kaspar Taimsoo ja Allar Raja said hooaja esimesel MK-etapil Sloveenias Bledis kahe Inglismaa paatkonna järel kolmanda koha.

Meeste paariskaheste finaal kujunes väga tasavägiseks. Kaksikvõidu võtsid Suurbritannia paatkonnad. Nende esimene paatkond (Matthew Wells, Marcus Bateman) võitis ajaga 6.26,67 ning teine paatkond (William Lucas, Sam Townsend) lõpetas teisena, aeg 6.27,78.

Eestlased olid kuni poole distantsini teisel kohal, siis hakkasid kõik kiirendama, jättes eestlased viiendaks, teatas SK Kalev. Lõpukiirendusega õnnestus Taimsool-Rajal siiski ajaga 6.28,19 kolmas koht võtta.

Neljandana ületasid lõpujoone Norra värvides sõitvad Olaf Tufte, Iztok Cop (aeg 6.28,46). Viiendad olid šveitslased Andre Vonarburg, Florian Stofer (aeg 6.29,03) ja kogu distantsi sõudis kuuendal kohal Itaalia esimene paatkond (Jean Smerghetto, Leopoldo Sansone), nende aeg oli 6.41,86.

Treener Matti Killingu sõnade järgi oli eesti meeste start natuke aeglane ja kolmanda 500 meetriga tuleb veel tööd teha.

“Lõpukiirendusega võib siiski rahul olla, sest suudeti ju kolmas koht võtta,” nentis Killing.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles