KK Pärnu andis Kedainiaile lahingu

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpall.
Korvpall. Foto: Ants Liigus

Balti liiga alagrupiturniiril viimase mängu pidanud Pärnu korvpalliklubi meeskond andis Leedu linnas Kedainiais kohalikule Nevežisele korraliku lahingu, kuid pidi lõpuks vastase paremust tunnistama.

Avaveerandil haarasid pärnakad juhtohjad enda kätte, minnes 29:26 juhtima.

Teisel veerandil suutis Pärnu meeskond nappi edu hoida ja läks suurele vaheajale 46:44 eduseisul.

Esimest korda läks Nevežis juhtima pärast riietusruumist tagasi tulekut. Pärnu meeskond ei saanud enam kuidagi Leedu klubi pidama, lastes teha vastastel 22:3 vahespurdi. Nii mindi viimasele lühikesele vaheajale Nevežise 68:55 juhtimisel.

Viimasel veerandajal pärnakad enam kodumeeskonnale ohtlikuks ei saanud ja Leedu klubi võttis kindla 88:73 võidu.

Pärnakate resultatiivsemad olid Rannar Raap 16 ning Nemanja Miljkovic 15 punktiga. Üleplatsimees oli Nevežise poolelt Tauras Jogela, kes viskas 21 punkti.

KK Pärnu meeskond lõpetas Balti liiga alagrupiturniiri ühe võidu ja 11 kaotusega ning sai seitsme meeskonna seas viimase koha.

Alagrupi liider on praegu 21 punkti kogunud Nevežis, kuid Kedainiai klubist läheb mööda Šiauliai või lätlaste Ventspils. Mõlemal meeskonnal on 20 punkti ja viimases voorus mängivad nad omavahel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles