Maakoolid nuputasid võistu

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arvutamine.
Arvutamine. Foto: MEELIS MEILBAUM/VIRUMAA TEATAJA

Pärnumaa koolide 5.–7. klassid võtsid mõõtu „Nuputa“ võistlusel ja peastarvutamises.

5.–6. klasside „Nuputa“ võitis Kilingi-Nõmme gümnaasiumi võistkond, teiseks tuli Vändra gümnaasium ja kolmandaks Tori põhikool.

Võitnute võistkonda kuulusid Helene Loorents, Johannes-Aleksander Raid, Oliver Kielas ja Kreete-Lisett Remmelgas, neid õpetab Moonika Ringas. Vändra gümnaasiumi eest võistlesid Kirke Tõnissaar, Armin-Marlon Mängel, Raiko Konrad ja Ander Terehov ning neid juhendab Kaili Salumäe. Tori kooli au kaitsesid õpetaja Vilja Janseni juhendamisel Karina Prants, Kairi Sosi, Aaron Saar ja Marwin Joseph Virkus.

5. klasside parim peastarvutaja oli Andres Alumets Sauga põhikoolist. Raiko Konrad ja Ander Terehov Vändra gümnaasiumist ning Mari-Jaana Siinne ja Ave-Triin Gurjanov Tõstamaa keskkoolist jagasid teist kohta.

6. klasside parimaid oli neli: Kirke Tõnissaar Vändra gümnaasiumist, Eliise Talts Paikuse põhikoolist, Hanna Marit Korn Audru koolist ja Aaron Saar Tori põhikoolist.

7. klassi „Nuputa“ võidu viisid Casper Gregory Tanner Leies, Karl Mumme ja Mattias Umal Audru kooli, nende õpetaja on Alar Külm. Teise koha sai Kilingi-Nõmme gümnaasiumi võistkond koosseisus Sander Saarpere, Mauri Rein Lehikoinen ja Epp Loviisa Pärtel, keda õpetab Anne Aasamets. Kolmanda koha võttis vastu Vändra gümnaasiumi kolmik Aleks Tammiksaar, Jan Erik Enok ja Marti Orav, neid õpetab Kersti Valgeväli.

Võrdselt parimaid peastarvutajaid oli taas neli: Sander Saarpere Kilingi-Nõmmest, Kaur Mihkel Kask Tori koolist, Marti Orav Vändrast ja Marten Vainult Uulu põhikoolist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles