Pärnu koolid võistlesid „Nuputal“

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Matemaatika.
Matemaatika. Foto: Urmas Luik

Pärnu linnas võitsid 5.–6. klasside „Nuputa“ võistluse Kuninga tänava põhikooli õpilased, teiseks tuli Rääma kooli võistkond ja kolmandat kohta jagasid ühisgümnaasium ning vabakool.

Peastarvutamises olid võrdselt parimad viiendikud Elisa Annamaa Koidula gümnaasiumist, Sven Pikker ja Mikk Saarse Kuninga koolist ning Marlen Kokla Ülejõe gümnaasiumist. Punkti võrra vähem teenisid Romet Varik ja Janar Varik vabakoolist, Oskar Tuulik Ülejõe gümnaasiumist ja Karl Mattias Tammeniit Koidula koolist. Võrdse kolmiku moodustasid ka kolmanda punktisumma teeninud Sten-Andris Kaur Raeküla koolist, Karl-Mattias Prangli Ülejõe gümnaasiumist ja Anna-Liisa Kask Rääma koolist.

Kuuendates klassides jagasid peastarvutamises esikohta Andra-Helena Toomet Ülejõe gümnaasiumist ja Stein-Marten Pool Kuninga tänava koolist. Teine koht jagunes nelja õpilase vahel, selle võistlesid välja Artur Riis Koidula koolist, Daimar Jõesaar Raeküla koolist, Thekla Talts Kuninga koolist ja Ats Poopuu ühisgümnaasiumist. Kolmandad olid Ilona Tamm ja Melody Nirk Ülejõe gümnaasiumist.

7. klasside seas tuli esimeseks Sütevaka humanitaargümnaasiumi esimene võistkond, teiseks Ülejõe ja kolmandaks Kuninga tänava kooli teine võistkond.

Peastarvutajate edurivi alustab viisik Helen Saarse (Kuninga kool), Maarja Täht ja Eliise Haljas (Vanalinna kool), Otto Gustavson (ühisgümnaasium) ning Helena Olesk (Sütevaka). Teise koha pälvis samuti viis õpilast: Iris Epp Sildnik ja Aadron Raudsepp (Kuninga kool), Victoria Konstaabel ja Eliise Maidlas (Ülejõe) ning Liisbeth Liidemaa (Sütevaka). Kolmandaks tulid  Ane Mitt (Rääma), Walter Herold Veedla (Kuninga), Karl-Enrik Kriis (Sütevaka) ja Sten Erik Tomingas (Ülejõe).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles