Aiatööd kolivad talvekuudeks internetti

Riina Martinson
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kel koduaias lillepeenral veel vaba ruumi ja sinna midagi erilist ihaldab, leiab ülirikkaliku püsilillevaliku Aiasõbra kodulehelt.
Kel koduaias lillepeenral veel vaba ruumi ja sinna midagi erilist ihaldab, leiab ülirikkaliku püsilillevaliku Aiasõbra kodulehelt. Foto: Ants Liigus

Veebruaris saavad pikalt toas istumisest tüdinenud rohenäpud oma aiatööde igatsust leevendada internetis seemne- ja istikutemüügi lehtedelt ideid ja kollektsiooni täiendust otsides.

Eriti põnev maailm avaneb nende ees, kes võõrkeeli valdavad ja välismaa lehtedelt seemneid otsivad, kuid Eestiski muutub internetis seemnete ja taimede ostmise valik üha laiemaks.

Pärnumaa Vändra valla Saare-Tõrvaugu talu on samuti jõudnud oma veebipoe e-aiand.net avamiseni ja pakub huvilistele nii kasvuhoones kui avamaal kasvatamiseks sobivate arbuusi- ja melonisortide seemneid. Valik on säärane, mida üheski siinses seemnepoes ei leidu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles