Keeltenädal tõi Vanalinna eksootilise külalise

, õpilane
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanalinna kooli lapsed kohtusid võrkpallur Bryan Romano Faraniga.
Vanalinna kooli lapsed kohtusid võrkpallur Bryan Romano Faraniga. Foto: Marje Vaan

Pärnu Vanalinna põhikooli keeltenädal tõi palju positiivseid üllatusi. Üks selline oli kohtumine brasiillasest võrkpalluri Bryan Romano Faraniga, kes võlus õpilasi oma sooja ja südamliku loomuga.

Oma elu Pärnuga sidunud noor mees palju spordist aga rääkida ei saanud. Tänu õpilaste suunavatele küsimustele läks jutt kiiresti Brasiilia elu ja inimeste juurde. Ja Bryanil oli, mida rääkida. Ta jutustas ausalt ja ilustamata sealsest narkokultuurist, vaesusest ja haridussüsteemi kitsaskohtadest. Emotsionaalsus, millega ta seda kõike edasi andis, pani publiku hiirvaikselt kuulama. Südamesse puges mõistmine, kui hea ikka on Eestis elada.

Pärnu spordihallis töötav Bryan ei rääkinud meile midagi, mida ei vahendaks televiisor või ajalehed. Ainus vahe oli selles, et tema rääkis oma kogemustest.

Loodetavasti pani noore brasiillasega kohtumine vähemalt mõnegi õpilase mõtteid mõlgutama ja täiustus inglise keele sõnavaragi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles