Pärnakad olid vabariiklikul muusikaolümpiaadil edukad

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gümnaasiumiastmes võitis vabariikliku muusikaolümpiaadi Rael Rent Pärnu Sütevaka humanitaargümnaasiumist.
Gümnaasiumiastmes võitis vabariikliku muusikaolümpiaadi Rael Rent Pärnu Sütevaka humanitaargümnaasiumist. Foto: Urmas Luik

Sel nädalavahetusel toimus Tallinnas seitsmes vabariiklik muusikaolümpiaad, kus mitu Pärnu kooliõpilast sai väga eduka tulemuse.

Gümnaasiumiastmes võitis vabariikliku muusikaolümpiaadi ja sai kulddiplomi Pärnu Sütevaka huminaargümnaasiumi 11. klassi õpilane Rael Rent. Samuti pälvis ta eripreemia parima kirjaliku töö ja noodist laulmise eest.

Rent esindab Eestit II rahvusvahelisel muusikaolümpiaadil Riias. Tema juhendajad on muusikaõpetaja Aire Luhaoja ja lauluõpetaja Anne Uusna.

Pärnu ühisgümnaasiumi 8. klassi õpilane Tauno Tamm-pälvis olümpiaadil hõbediplomi. Tema juhendajad on muusikaõpetaja Evelin Mei ja laluluõpetaja Toomas Voll.

6.–7. klassi arvestuses sai hõbediplomi Vändra gümnaasiumi 7. klassi õpilane Hanna Miina Kivisäk (juhendaja on Liivi Lumijõe) ja pronksdiplomi Pärnu Kuninga tänava põhikooli õpilane Sirle Allikivi (juhendaja Reet Jürima, lauluõpetaja Toomas Voll). Allikivi pälvis veel parima lauluesitaja eripreemia oma vanusegrupis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles