Lume alt sulab välja koerajulkade miiniväli

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnus Lille ja Männi tänavate ristmumiskoha läheduses asuv kinnistu ja selle naabrus on täis lemmikloomade väljaheiteid.
Pärnus Lille ja Männi tänavate ristmumiskoha läheduses asuv kinnistu ja selle naabrus on täis lemmikloomade väljaheiteid. Foto: Ants Liigus

Mitu Pärnu Postimehe lugejat on toimetusele kurtnud, et Pärnus Ehitajate tee ääres asuv kergliiklustee ning selle ümbrus on tihedalt täis koerajulkasid, ja tunneb huvi, kes need sealt koristab.

„Eks see on meie iga-aastane lume sulamisele järgnev mure,“ märkis Pärnu linnavalitsuse pressiesindaja Maria Murakas. „Loomaomanikele peaks kindlasti meelde tuletama, et looma peremees on kohustatud järgima sanitaar- ja hügieeninõudeid, sealhulgas kohe koristama avalikus kohas oma looma väljaheited.“

Pressiesindaja teatel on linnakodanikelt laekunud informatsioon edastatud linna koostööpartnerile SOL Eesti OÜ-le, mis tegeleb selles piirkonnas heakorra eest hoolitsemisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles