Kuninga tänava kooli ball jõudis esimese juubelini

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seltskonnatantsude a ja b said õpilased selgeks Marge Rulli käe all enne balli. Tänu sellele, et sammud ja liikumine selged, jäi tantsupõrand keerlevatele paaridele kitsakski.
Seltskonnatantsude a ja b said õpilased selgeks Marge Rulli käe all enne balli. Tänu sellele, et sammud ja liikumine selged, jäi tantsupõrand keerlevatele paaridele kitsakski. Foto: Olger Antsmaa

Pärnu Kuninga tänava põhikoolis päädis sõbrapäevanädal traditsioonilise balliga, kust võtsid oma maja 5.–9. klasside õpilaste kõrval osa külalised Paikuse põhikoolist.

Veebruarikuist balli on Kuninga kooli õpilasesindus korraldanud viis aastat, kuid kunagi varem pole sündmus täpselt sõbrapäevale sattunud.

Põhikooli jaoks ehk veidi tavatust traditsioonist – on ju ball rohkem gümnasistide, eeskätt abiturientide rida – on Kuninga koolis arenemas midagi enamat kui lihtsalt üritus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles