Vabakool võõrustab nelja riigi koolirahvast

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Comeniuse projektis osalejaid tervitasid Pärnu abilinnapea Jane Mets ja linnavalitsuse avalike suhete teenistuse juhataja Anu Juurma-Saks.
Comeniuse projektis osalejaid tervitasid Pärnu abilinnapea Jane Mets ja linnavalitsuse avalike suhete teenistuse juhataja Anu Juurma-Saks. Foto: Silja Joon

Laupäeval kohtusid Comeniuse koolide koostööprojekti raames Pärnu vabakoolis külas viibivad Türgi, Poola, Ungari, Taani ja Eesti pedagoogid ning neid riike Eestis esindavate saatkondade esindajad Teatrikohvikus Pärnu abilinnapea Jane Metsaga.

Pidulikul lõunal Teatrikohvikus nentis abilinnapea Jane Mets, et ilma tõttu valitseb Pärnus suur segadus: kuigi külalised tahtsid osaleda jääfestivalil, sattusid nad hoopis veefestivalile. Seejärel tutvustas Mets põgusalt Pärnus peagi peetavat Eesti riigi aastapäeva ja jagas kõigile külalistele meeneid.

Vabakooli õpetaja ja käimasolevat projekti koordineeriv Nik Peroš ütles, et külalised on vabakoolis viibinud alates 12. veebruarist: igat riiki esindab viis–kuus õpilast ja kaks–kolm pedagoogi. Külalisõpilased ööbivad vabakooli eakaaslaste peredes. Pärnus on nelja riigi esindajad kolmapäevani.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles