Pärnus valitseb märgatav kanepidefitsiit

Asso Puidet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanep. Foto on illustreeriv.
Kanep. Foto on illustreeriv. Foto: Caro / Scanpix.

Sel ajal kui üle maailma legaliseeritakse kanepit, puhuvad Pärnuski värskemad tuuled. “Tervist! Äkki keegi on märganud pärnus veidike rohelist, mis sisaldaks THC-d. Leidjale garanteeritud vaevatasu 20euri g pealt.”

Sõna-sõnalt selline kuulutus, mille juurde oli illustreerivalt lisatud kanepi suitsetamiseks paslik vesipiip, avaldati pühapäeva õhtul “Märgatud Pärnus” internetikommuunis, mille sisu toodavad kasutajad ise ja mis seeläbi keskendub valdavalt sellele, kes kusagil mõnd ilusat inimest kohtas või kõhutuult väljutas. Nüüd aga on astutud tavapärastest seltskonnauudistest sammuke kaugemale – peaaegu et korravalvurite varvastele.

“Meile on teadmata, kas postitajal oli oma teatega tõsi taga või on see nali. Igatahes on igasugune narkootikumide levitamisega seonduv üleskutse või kuulutus ebaeetiline,” märkis Lääne prefektuuri pressiesindaja Kaja Grak.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles