Ostukeskuste laienemine toob töökohti

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaubamajaka ja Pärnu Keskuse laienemine toob Pärnu inimestele tööd ja leiba, sest suvepealinna lisanduvad uued poed, söögikohad ja muud ärid vajavad teenindajaid, juhatajaid, spetsialiste, kokkasid ja teisi töötajaid.
Kaubamajaka ja Pärnu Keskuse laienemine toob Pärnu inimestele tööd ja leiba, sest suvepealinna lisanduvad uued poed, söögikohad ja muud ärid vajavad teenindajaid, juhatajaid, spetsialiste, kokkasid ja teisi töötajaid. Foto: Ants Liigus

Pärnu Keskuse ja Kaubamajaka laienemine toob Pärnusse mitu uut söögikohta ja poodi, võimaldab mõnel senisel rentnikul suuremale pinnale kolida või avada ühele esindusele lisaks veel teisegi.

Inimesi vajatakse kevadest tööle toitlustuskohtadesse, rõivakauplustesse, toidupoodi, raamatu- ja meelelahutuskauplusse, kinno. Kel huvi töökohta või ametit vahetada, tasub lähikuudel silmad-kõrvad lahti hoida.

Mitu uut tulijat on personaliotsinguga juba algust teinud, kuid teist niisama palju – kui mitte rohkem – on ilmselt neid, kes aktiivsemat värbamiskampaaniat alles plaanivad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles