Kolledži turul oli mullusest rohkem osalejaid

Karin Klaus
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vahvlitegijate toodangul oli suur nõudlus.
Vahvlitegijate toodangul oli suur nõudlus. Foto: Ants Liigus

Laupäeval Tartu ülikooli Pärnu kolledži ja OÜ Vaas & Vaas eestvõttel toimunud heategevuslik kevadine suurpuhastusturg tõi kokku sadu ostjaid ja müüjaid.

Kauplejaid registreerus eelmise aasta üritusest rohkem, kohale tuli 100-110 müüjat.

Põhiliseks ostu-müügiartikliks kujunesid lasterõivad, käekotid ja pisividinad märkidest mänguasjadeni, müüdi ka lauanõusid, sporditarbeid, raamatuid-plaate. Suur menu oli kolledþi vahvlitoodangul.

Meelt sai lahutada vibu lastes ja sõudeergomeetritel jõudu proovides.

“Eelmisel aastal oli kauplejaid 70-80 kanti ja liikuvat rahvast vähem kui sel aastal,” kommenteeris üks korraldajatest Kati Vaas. “Hoolimata ehmatavast vihmasabinast ja meeletult muutlikust ilmast, oli turu üldmulje hea.”

Ürituse raames koguti sporditarbeid, rõivaid ja muud lasterikaste perede tarvis. Vaasi sõnutsi toodi kokku hulk vajalikke asju, kuid mida turu lõpupoole, seda enam sattus kogumispunkti ebakvaliteetset kraami. “Kogumispunktis pidanuks olema alaliselt inimene, kes asjad üle vaatab ja sorteerib, järgmisel aastal parandame selle vea,” lubas Vaas.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles