Suunaja keskendub pärnakaks olemisele

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noorte infomess "Suunaja" tutvustab noortele edasiõppimise võimalusi.
Noorte infomess "Suunaja" tutvustab noortele edasiõppimise võimalusi. Foto: Urmas Luik

Pärnu kontserdimajas toimub 28. veebruaril taas infomess Suunaja, kus huvilised saavad keskpäevast alates tutvust teha linna ja maakonna gümnaasiumidega, kohal on kutse- ja kõrgkoolide esindajad üle Eesti ning organisatsioonid, mis tutvustavad noortele pakutavaid võimalusi nii Pärnus kui välismaal.

Pärnu õppenõustamiskeskuse ja Pärnu linnavalitsuse toetusel toimuva Suunaja projektijuhi Kätlin Muru teatel on sel aastal messile tulemas 48 eksponenti. „Need külastajad, kes oma valikutes veel päris kindlad ei ole, saavad tänavugi enne messimelusse sukeldumist külastada Karjäärikohvikut, kus menüüs on õppimist ja tööturgu tutvustav info, joogikõrvaseks väike messitest,“ rääkis ta. Kohvikus pakuvad seltsi karjäärispetsialistid.

„Põnevat võlub füüsikast ja keemiast välja Teadusbuss ja nobenäppudest arvutisõbrad saavad oma oskused ja teadmised proovile panna Eesti infotehnoloogia ja telekommunikatsiooni liidu alas,“ kirjeldas Muru.

Projektijuhi ütlust mööda on tänavusel, juba 19. korda toimuval Suunajal eriti suurt rõhku pööratud pärnakaks olemisele ja seepärast on messile kutsutud Pärnumaa organisatsioone, kes tutvustavad noortele aktiivseks kodanikuks olemise ja vabatahtliku töö tegemise võimalusi nende kodukandis.

Esimest korda saavad kohaletulnud tutvust teha doonorlusega ja nii on kõigil üle 18aastastel võimalus verekeskuse boksis verd loovutades teha heategu.

Täpsema info messi kohta leiab Suunaja kodulehelt.

Mullu oli messil 2000 külastajat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles