Naisteranna vetelpääste sõltub linnavalitsusest

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naisterand.
Naisterand. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnu linnavolikogu lubas linnavalitsusel korraldada keskrannas rannavalveteenuse osutamiseks viieaastase riigihanke, kas valvama hakatakse ka naisteranda, sõltub linnavalitsusest.

Pärnu linn on 2010. aastast korraldanud keskrannas rannavalvurite leidmiseks ühe suve pikkusi hankeid. Suplejaid on valvanud eri firmad, kes pole olnud huvitatud töövahenditesse ja rannainventari investeerimisest. Nüüd soovib linnavalitsus, et õhu- ja veetemperatuure näidataks nüüdisaegsetel tabloodel ning rannavalvuritel oleks huvi pikema aja jooksul tööd korraldada.

Linnavalitsus on valmis selleks, et rannavalveteenus aastatel 2014–2018 kallineb, kuid soovis jätkata valvamist senise kahe torniga valvataval alal. See sundis linnavolinik Peeter Saunperet küsima, miks naisteranda ei valvata, kuigi arengukava järgi on see Pärnu ranna osa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles