Pärnu-Jaagupis tekitab gümnaasium pingeid

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu-Jaagupi gümnaasiumis tähistati eile Eesti Vabariigi 96. aastapäeva ja Oma Riigi kuuendat aastapäeva kontserdiga, millele eelnes justkui päris presidendi vastuvõtt. Kätleb direktor Lembit Rebane.
Pärnu-Jaagupi gümnaasiumis tähistati eile Eesti Vabariigi 96. aastapäeva ja Oma Riigi kuuendat aastapäeva kontserdiga, millele eelnes justkui päris presidendi vastuvõtt. Kätleb direktor Lembit Rebane. Foto: Urmas Luik

Pärnu-Jaagupi gümnaasiumis on 10. klassi minemas 15 põhikoolilõpetajast napp kolmandik ehk kuni viis õpilast, seepärast on päevakorral kooli muutmine põhikooliks ja Vahenurme lasteaia-algkooli kujundamine neljaklassiliseks.

Muutuse põhjus on laste vähesus ja raha kokkuhoid.

Halinga vallavolikogu 15 liiget peavad koos kogukonnaga jõudma tõele näkku vaadates saalomonliku otsuseni. Arutelu avasid arengukava muutmise eelnõu ja kesknädalal toimunud vallavolikogu istung, misjärel eile hommikul toimus kooli saalis kohtumine vallavanem Ülle Vapperiga. Kohal olid õpilased, direktor Lembit Rebane, õpetajad, õpilasesindus Oma Riik ja korraldajad nimetasid ürituse pressikonverentsiks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles