Presidendi vastuvõtul pakutakse praekartulit soolaheeringaga

Riina Martinson
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnumaa kutsehariduskeskuse köögipoolel askeldas täna pärastlõunal Eesti tippkokkade koorekiht, kes valmistas tuhandeid suupisteid õhtul kontserdimajas toimuvaks presidendi vastuvõtuks.

Presidendi kantselei peakokk Inga Paenurm rääkis, et ettevalmistused selleks õhtuks algasid juba novembris, mil ta tegi seitsmele tippkokale ja kahele kondiitrile ettepaneku osaleda menüü kokkupanemises. Igal aastal teeb vastuvõtuks süüa uus tiim.

Põnevad kokad

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles