Maakonnakoolid võistlesid füüsikas

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Füüsika käsitleb palju muu kõrval liikumist. Pildil igiliikuri detail.
Füüsika käsitleb palju muu kõrval liikumist. Pildil igiliikuri detail. Foto: OVE MAIDLA/PM/EMF

Koolinoorte füüsikaolümpiaadi Pärnumaa piirkonnavoorus nappis gümnaasiumiosas võistlejaid, põhikooliõpilasi osales märksa arvukamalt.

8. klasside seas võitis Madis Steinberg Vändra gümnaasiumist (õpetaja Zoja Juuremaa), teise koha pälvis Farid Boubadaz Häädemeeste keskkoolist (Kalmer Hütt) ja kolmanda Martti Kollamaa Kilingi-Nõmme gümnaasiumist (Raivo Tõnisson).

9. klasside parim oli Kaspar Roosileht Paikuse põhikoolist (Aare Külaots), teine Robert Tõnisson Kilingi-Nõmme gümnaasiumist (Raivo Tõnisson) ja kolmas Mikk Hanson Häädemeeste keskkoolist (Raimo Pruul).

Põhikooliosas kokku reastus esikolmik järgmiselt: Kaspar Roosileht esimene, Robert Tõnisson teine ja Madis Steinberg kolmas.

10. klasside esikoha sai Sander Tiismaa Vändra gümnaasiumist (Zoja Juuremaa), teiseks tuli Eke Tominga ja kolmandaks Tõnu Kask Kilingi-Nõmme gümnaasiumist (Paul Zubtšenko).

11. klasside esimene oli Ago Tominga ja teine Rene Lehismets, 12. klasside parim aga Reelika Tõnisson Kilingi-Nõmme gümnaasiumist (Paul Zubtšenko).

Gümnaasiumiosa koondarvestuses oli parim Reelika Tõnisson ning tema järel võrdselt Sander Tiismaa ja Ago Tominga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles