Käib uue elektriliini ehitus

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Luik

Sindi linna ja Paikuse valla piiril paigaldavad ehitajad metallsõrestikmaste, mis tähendab, et ligemale 160kilomeetrise elektriliini ehitamine on lõpusirgel.

Paikuse vallas kulgeb rekonstrueeritava 330/110kilovatise õhuliini lai koridor umbes kümne kilomeetri ulatuses Vaskrääma külast läbi Tammuru ja Seljametsa Paikuse alevini. Sealt edasi läheb rajatav liin kuni Sindi alajaamani, mis jääb Sauga valda Urge külla.

Lääne- ja Kesk-Eesti elektrivarustuse parandamiseks algas Eleringi tellimisel mahukas, ligi 34 miljoni eurose ehitusmaksumusega Tartu-Viljandi-Sindi õhuliini rajamine 2011. aastal. Esimeses etapis ehitati Tartu-Viljandi ja teises etapis valmib Viljandi-Sindi liin, mis läbib Pärnu maakonnas viie omavalitsuse maad. Ehitustööde tähtaeg on 30. september, seega on Eleringi suurprojekti teostumiseks pool aastat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles