Linnad ja vallad pidasid talimänge

Enn Hallik
, sporditoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Eesti valdade 22. talimängud peeti Jõhvis, kaks päeva sisustas sportlikult 44 valla tuhatkond oma või palgatud esindajat. Võisteldi murdmaasuusatamises, juhtide mitmevõistluses, mäesuusatamises, meeste ja naiste korvpallis, lauatennises, males ja kabes. Suurtest valdadest võitis Tartu, väikestest Mäetaguse.

Kolmest mängudel osalenud Pärnumaa vallast sai Paikuse kokkuvõttes kuuenda, Sauga 30. ja Halinga 38. koha. Paikuse esindajatele kuulus lauatennises Pärnumaa valdade nende mängude ainus auhinnaline kolmas koht (Antti Luigemaa, Urmas King, Liina Allik, Kärt Kaljuvee, Markus Hansson), naiste korvpallis oli Paikuse viies ja males kuues. Sauga vald sai lauatennises kaheksanda koha.

Samal ajal peetud 30. Eesti linnade talimängudel Rakveres võitsid suurematest linnadest rakverlased, alla 10 000 elanikuga linnadest oli parim Elva. Kohtunikekogu andmeil osales mängudel 18 linna 400 sportlasega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles