Pärnu tennisekeskus vahetas omanikke

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu tennisehalli ümbruse planeering.
Pärnu tennisehalli ümbruse planeering. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnu tennisekeskuse uueks omanikuks sai OÜ Pärnu Tennisekeskus, mille taga seisavad investoritena tennise- ja äriringkondades tuntud Toomas Keridon, Sven Mansberg ja Indrek Prants.


Omanike vahetuse üheks peamiseks põhjuseks oli endiste omanike soov leida investorid, kes jätkaksid Pärnu tennisekeskuse arendamist ja leiaksid võimalused vajalikeks lisainvesteeringuteks, teatas Pärnu Tennisekeskus.

Tänavu on plaanitud teha täiendavaid investeeringuid, et parandada keskuses nii sportimise kui ka vabaaja veetmise võimalusi. Kavas on ehitada suvekohvik ja tribüün ning hakata pakkuma  majutusvõimalust kuni 16 inimesele.

Pärnu Tennisekeskus soovib laiendadad ka tennisekeskuse juures töötava tennisekooli tegevust, kasvatades õpilaste arvu 180 lapselt 300ni.

Tennisehalli endised omanikud jätkavad tegutsemist kinnisvaraarendusega. Plaanis on Pärnu tennisekeskuse ja mere vahelisel alal detailplaneeringuga kinnitatud elurajooni väljaehitamine lähemate aastate jooksul. Elurajoonis kavatsetakse rajada kodu 250 perele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles