Inimeseõpetuse aasta õpetajad on pärnakad

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Vanalinna põhikool.
Pärnu Vanalinna põhikool. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Inimeseõpetuse aasta õpetajad on tänavu Marje Vaan Pärnu Vanalinna põhikoolist ja Eva Palk, Koidula ja Pärnu-Jaagupi gümnaasiumi õpetaja.

Marje Vaan on Vanalinna põhikooli inimeseõpetuse õpetajana märkimisväärse panuse andja õpilaste arengu toetamisel ja silmapaistvate töötulemustega nii koolis, linna kui vabariiklikul tasandil. Kolleegi aasta õpetaja tiitlile esitanud Vanalinna kooli direktor Pille Tahker ja õppejuht Kaire Teemägi näevad Vaani tugevaima küljena suurepärast õpetamise metoodika rakendamist.

Vaan on koos õpilastega korraldanud ülekoolilisi ja ülelinnalisi üritusi-projekte. Tema eestvedamisel on koolis sisse seatud igas kooliastmes majandusõpperingid, karjäärinädal, ettevõtlikkusnädal. Toimunud on omatoodangu laadad ja töövarjupäevad. Tema õpilased on saavutanud häid ainealaseid tulemusi nii piirkondlikul kui vabariiklikul tasemel.

Eva Palk väärib esiletõstmist kauase ja eduka töö eest inimeseõpetuse ainete ja loodusõpetuse õpetajana Pärnu Koidula ja Pärnu-Jaagupi gümnaasiumis.

Palgi esitas inimeseõpetuse aasta õpetaja tiitlile Heli Maaslieb, Võru maakonna inimeseõpetuse ainesektsiooni esimees. Tema iseloomustuse kohaselt arendab ja väärtustab Eva Palk inimeseõpetuse ainet kui õpetaja, metoodiliste materjalide koostaja, uurimistööde juhendaja, koolitaja ja õpilasürituste vedaja.

Palk on pikka aega panustanud terviseedendusse, vedanud maakondlikku inimeseõpetuse ainesektsiooni, osalenud vabariiklikes töögruppides, ta on Koolielu inimeseõpetuse ainemoderaator ja osalenud inimeseõpetuse ühingu juhatuse töös.

Tunnustus antakse üle inimeseõpetuse ühingu aastaseminaril 20. märtsil Tallinnas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles