Õpilased võistlesid vene keele olümpiaadil

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ülelinnalisel vene keele olümpiaadil võtsid üksteiselt mõõtu ühtekokku 84 õpilast, eraldi võistlesid eesti ja vene taustaga õpilased.

7. klasside eesti grupis olid parimad Siim Orgvee ja Kirke Pruudel Koidula gümnaasiumist (õpetaja Viive Korb) ning Liisamari Viik humanitaargümnaasiumist (Žanna Põldsam). Vene grupi parimad olid Karina Vassiljeva ja Nataly Bogdanova Koidulast (Irina Mandrõko) ning Margaret Kužovnik Vanalinna põhikoolist (Galina Voronovskaja).

8. klasside eesti grupis olid tublimad Lisanna Jürisoo ja Marta Lotta Kukk humanitaargümnaasiumist (Žanna Põldsam) ning Pilleriin-Victoria Paap Kuninga tänava põhikoolist (Ingrid Must). Vene grupis olid võidukad Karoliina Turkova Vanalinna koolist (Galina Voronovskaja), Kristina Mjasojedova Kuninga koolist (Ingrid Must) ja Evelina Karpova Ülejõe gümnaasiumist (Anne Agasild).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles