Pärnu õpilasfirma sõidab Iisraeli laadale

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fragment õpilasfirma Videmere Advertising facebookilehelt.
Fragment õpilasfirma Videmere Advertising facebookilehelt. Foto: videmere.eu

Pärnu Koidula gümnaasiumi õpilasfirma Videmere Advertising, mis tegeleb nutiseadeldiste, kõrvaklappide ja telefoniümbriste müügiga, sõidab aprilli alguses Iisraeli Junior Achievement Youth Enterprises Europe'i korraldatava õpilasfirmade laadale.

Videmere pakub veebilehel videmere.eu võimalust müüa kasutatud nutiseadeldisi lihtsalt ja mugavalt. Enda nutiseadeldisest tuleb Videmere meeskonnale teada anda – saata pildid ja kirjeldus toote seisukorra kohta ning lähima 24 tunniga saab nutiseadeldis veebileheküljele üles riputatud. Vajadusel tehakse nutiseadeldisele vastavad parandustöödki.

Peale kasutatud nutiseadeldiste, on Videmere tootevalikus veel hulganisti uusi kõrvaklappe ja telefoniümbriseid, millele poisid Eestis suurt turgu ennustavad.

Videmere meeskonda kuuluvad Pärnu Koidula gümnaasiumi 11. klassi õpilane Taavi Altpuu ja 12. klassi õpilane Risto Pärnapuu. Lisaks tegutseb õpilasfirmas veel Pärnumaa kutsehariduskeskuse IT-eriala õpilane Kristo Köster.

Pärnu õpilasfirmat läheb Iisraeli tutvustama Altpuu, kes on Videmere Advertisingu tegevjuht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles