Vindi Volli: Sedakorda ainult head uudised

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vindi Volli.
Vindi Volli. Foto: Pärnu Postimees

Mehed ja igasugused muud asjad olid kogu aeg mures, et misjaoks minu hoovis ehk ropusti üteldes õues pole niisugust kohta, kuhu üks anonüümseks jääda sooviv inimene saaks mõnikord pärast väsitavat tööpäeva pikali või kõhuli heita. Et kui saabki heita, siis on ninad ja varbad risti-rästi koos, sokid haisevad ja naised astuvad kogu aeg üle ega lase korralikult välja puhata.

Uurisin natukene ja jõudsin selgusele, et hoov on liiga pisike. Et kui ikka tõesti mitu meest tahavad heita, siis peavad kogu aeg püsti seisma, mis pole arstide sõnul tervislik ja rikub närvid ära.

Loodetavasti hakkab olukord paranema. Mul on nimelt Setumaal paar sihukest vana pruuti, kes naistepäevaks ikka lilli ja rahakaarte saadavad ning nemad kavatsevad varsti sealkandis referendumi korraldada. Et kiusatakse kogu aeg taga ja tahavad tükkis oma peenramaadega Eesti riigiga ehk otsesõnu kaudselt üteldes minuga võimaluse korral ühineda. Olevat juba rahvamaleva loonud ja võtavad deklaratsiooni vastu ja nii edasi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles