Video: Lottemaa valis tegelasi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna astus Pärnus Endla teatris žürii ette ligi poolsada inimest, kes kandideerivad juuli lõpul avatava Lottemaa tegelaskujudeks.
Täna astus Pärnus Endla teatris žürii ette ligi poolsada inimest, kes kandideerivad juuli lõpul avatava Lottemaa tegelaskujudeks. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Täna astus Pärnus Endla teatris žürii ette ligemale poolsada inimest, kes kandideerivad juuli lõpul avatava Lottemaa tegelaskujudeks.

Žürii, kuhu kuulusid Lotte raamatute, joonisfilmide ja muusikalide üks autoritest Janno Põldma, Rootsis asuva Astrid Lindgreni maa konsultant Kylliki Helström, Lotte joonisfilmides Rännukoer Klausile hääle andnud näitleja Margus Tabor ja Lottemaa programmijuht Hana Kivi, loodab tänaste prooviesinemiste põhjal leida suveks Lottemaale umbes kolm tosinat tegelast, kelle hulgas on nii koeratüdruk Lottesid, kassipoiss Brunosid, jänes Adalberte, leiutaja Oskareid, Lotte ema Annasid, rännukoer Klause, kärbes Jaake, seaema Helmisid ja teisi Lottest tutntud tegelasi.

Lõppvooru pääsejad pidid žüriile esitama Lotte raamatutest ja joonisfilmidest tuttavaid tegelaskujusid ja panema end proovile situatsioonides, mis võivad Lottemaal ette tulla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles