Kaupo Koplus vabatahtlikutööd ei kahetse

Enn Hallik
, sporditoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaupo Koplus meenutab Sotši olümpia vabatahtlikutööd kui huvitavat kogemust.
Kaupo Koplus meenutab Sotši olümpia vabatahtlikutööd kui huvitavat kogemust. Foto: Erakogu

Pärnu A2K spordipoe juhatuse liige Kaupo Koplus töötas Sotšis vabatahtliku olümpia-abilisena, saadud kogemuse taustal mõtleb ta PyeongChang 2018 mängudelegi.

Koplus lendas Sotši nädal enne mängude algust, sest enne päris tööd tuli ju õppida ja süsteemi õlitada. Algus oli konarlik: Pärnu mees ei saanud kohe akrediteeringut, paberite vormistamise järel saadeti need FSBsse kontrollimisele ja kui kõik tunnistati korras olevaks, läks 4,5 tundi, kuni Koplus vabatahtliku varustuse kätte sai.

“Bosco firma varustust jagati meist igaühele 28 000 rubla eest. All Adleris töötavad said kergema, mägederahvas soojema kraami. Mulle anti soe pesu, kolm polo-pluusi, dressipluus, soe jope, vihmakindel kattejope, paksud suusapüksid, saapad, kindad, kaks mütsi, vöökott, seljakott ja spordikott,” loetles Koplus. “Ja järgmisel päeval saadeti tööle.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles