Karl Palatu hakkab tööle Pärnus

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl Palatu tuli FC Flora kaptenina nii Eesti meistriliiga, karikavõistluste kui ka superkarika võitjaks. Foto on illustreeriv.
Karl Palatu tuli FC Flora kaptenina nii Eesti meistriliiga, karikavõistluste kui ka superkarika võitjaks. Foto on illustreeriv. Foto: PEETER LANGOVITS/PM/SCANPIX

MTÜ Pärnu Summer Cupi nimelise rahvusvahelise jalgpalliturniiri tegevjuhina asub tööle Karl Palatu.

Pärnust pärit ja suvepealinnas oma jalgpalluriteed alustanud Karl Palatu on Eesti meistriliigas mänginud 2002. aastast, tulles kahel korral FC Flora koosseisus Eesti meistriks. Eesti rahvuskoondist on Karl esindanud üheksal korral.

"Karl toob meie meeskonda juurde rohkem jalgpalli tausta ja teadmisi, mis on vajalik turniiri veelgi paremaks arendamisel. Oleme eesmärgiks võtnud klubi tegevuse laiendamise ja aasta ringi ürituste korraldamise," ütles Summer Cupi ja Vapruse juhatuse liige Jaak Roosson.

Palatu sõnutsi on tal hea meel võimaluse üle panustada oma kodulinna jalgpalliellu ja aidata Pärnu tagasi Eesti jalgpallikaardile.

„Tunnen paljusid Eesti noortetreenereid, kelle murekohti ja tagasisidet plaanin analüüsida, et turniir sujuks senisest veelgi paremini. Olen olnud turniiridel eri rollides – treeneri, lapsevanema, pealtvaataja ja korraldajana ning tean, et selliste ürituste  korraldamisel tuleb kuulata ja arvestada kõiki osapooli. Vaid nii saab tagada selle eduka toimumise ja edaspidise motiveerituse,“ ütles Palatu.

Pärnu Summer Cup on jalgpalliklubi Vapruse 2003. aastal algatatud igasuvine jalgpalliturniir, millega soovitakse elavdada jalgpallikultuuri Eestis, ennekõike Pärnus. Turniir on aasta-aastalt kasvanud aina populaarsemaks noorjalgpallureile mõeldud ürituseks, mis toob suvel Pärnu ligemale 2000 noort jalgpallurit Eestist ja kaugemaltki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles