Pärnakad plaanivad turule tulla virtuaalse hoiuteenusega

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Isegi kui hoiukastile selle sisu üles märkida, ei pruugi hiljem otsitavat eset hoobilt üles leida, kuna sarnase sisuga kaste on palju. Kolme pärnaka loodud rakendus muudab reaalsed hoiukastid virtuaalseteks ja fikseerib pakitud esemed fotodena. Nii on mugav oma varal silma peal hoida.
Isegi kui hoiukastile selle sisu üles märkida, ei pruugi hiljem otsitavat eset hoobilt üles leida, kuna sarnase sisuga kaste on palju. Kolme pärnaka loodud rakendus muudab reaalsed hoiukastid virtuaalseteks ja fikseerib pakitud esemed fotodena. Nii on mugav oma varal silma peal hoida. Foto: Urmas Luik

Pärnu kolledžis toimunud rahvusvahelisel teenuste disaini üritusel tuli grupp pärnakaid mõttele luua mobiilne rakendus, mis aitaks inimestel oma asju ülevaatlikumalt hoiustada.

Et kõik ausalt ära rääkida, nagu oli, tuleb alustada sellest, et Global Service Jam (GSJ), millest kolledž kolmandat korda osa võttis, on üritus, mis leiab korraga aset paljudes kohtades üle ilma. Üritusel osalejad peavad etteantud teemal looma 48 tunni jooksul uue teenuse.

Kontseptsioonilt meenutab GJS seega veidi „Garage48“ üritusi, kus ühe nädalavahetuse järel sünnivad samuti uued tooted ja teenused.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles