Piletimäng: punklegendid kuursaalis!

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel Vennaskond.
Ansambel Vennaskond. Foto: Toomas Huik / Postimees

Pärnu Postimees jagab igal nädalal meelelahutusürituste priipääsmeid.

Järgmisel laupäeval, 29. märtsil astuvad Pärnu kuursaali lavale tõelised legendid: ansamblid Vennaskond ja Vanemõde, kes kannavad ette omaaegseid hitte.

Loosime kuursaali pungikontserdile välja 3x2 pääset.

Võitmiseks vastake õigesti küsimusele: „Kas legendaarne laul „Mu aadress on NSVL" kuulub Vennaskonna või Vanemõe repertuaari?“

Vastuseid koos vastaja andmetega (telefoninumber, e-posti aadress ja täisnimi) ootame kolmapäeva, 26. märtsi keskpäevaks piletimängu e-posti aadressil melu@parnupostimees.ee või postiaadressil Pärnu Postimees, Rüütli 14, 80010 Pärnu.

Eelmise mängu küsimuse “Millise skandaalse kunstniku loo jutustab Kaili Viidas oma monolavastuses? Kas see on Jaan Toomik, Philippe Dussaert, Andrus Joonas või Jean-Claude Dussaert?“ õige vastus on Philippe Dussaert.

29. märtsil lähevad kaaslasega Endla teatri valgesse saali vaatama Kaili Viidase monoetendust „Dussaert'i kaasus“ Holger Tamm, Marge Artma ja Ulvi Rahe.

Võitjatega võtame ühendust!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles