Nädal väärtustab karjääri

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel nädalal toimub üle-eestiline teemanädal “Terve karjäär”, mille raames pakutakse töötavatele täiskasvanutele võimalusi omandada karjääriplaneerimisoskusi.

Pärnuski toimub kaks üritust. Täna pärastlõunal on töötoad Pärnumaa kutsehariduskeskuses, kus Lääne maksu- ja tollikeskuse juht Jaan Krinal räägib, miks makse tasub maksta, ja töötukassa Pärnumaa esinduse EURESi nõustaja Sigrid Jamnes annab ülevaate, kuidas turvaliselt välismaale tööle minna. Esinevad veel Ott Tuuling kaitseressursside ametist, karjäärinõustajad Kätlin Muru ja Maris Mets ning Sulev Alajõe Pärnumaa ettevõtlus- ja arenduskeskusest.

Laupäeval on aga lahtiste uste päev Pärnu õppenõustamiskeskuses, kus muuhulgas saab teha karjääriteste ja on avatud karjääriinfotuba, mis jagab infot õppimisvõimaluste kohta ja näidiseid tööle kandideerimiseks vajalikest dokumentidest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles