Pärnu-Jaagupi gümnaasium muutub põhikooliks

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu-Jaagupi 1960. aastal valminud koolimajale on lisandunud õppetiib ja spordi- ja kultuurikeskus. Põhikooliks kujunemisega jääb peahoones ruumi järjest lahedamalt.
Pärnu-Jaagupi 1960. aastal valminud koolimajale on lisandunud õppetiib ja spordi- ja kultuurikeskus. Põhikooliks kujunemisega jääb peahoones ruumi järjest lahedamalt. Foto: Ants Liigus

Kuigi rahvakalendris on maarjapäev rõõmsameelne kevadine püha, läheb tänavune Halinga vallas ajalukku kui päev, mil vallavolikogu otsustas Pärnu-Jaagupi gümnaasiumi muuta põhikooliks ja Vahenurme algkooli neljaklassiliseks.

Halinga vallavolikogu 15 liikmest hääletas 12 selle poolt, et Pärnu-Jaagupi gümnaasiumi töö korraldatakse ümber põhikooliks ületulevast, see on 2016/2017. õppeaastast. Kaks oli sellise otsuse vastu ja üks jäi erapooletuks.

Seesama hariduselu pöördeküsimus kääris kohalike hulgas üle kuu – sellest ajast, kui volikogu arutas veebruariistungil muudatuste tegemist aastani 2018 vastu võetud valla arengukavas. Ettekande tegi vallavanem Ülle Vapper.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles