Piletimäng: Maire Aunaste astub teatrilavale!

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maire Aunaste.
Maire Aunaste. Foto: Mihkel Uba

Pärnu Postimees jagab igal nädalal meelelahutusürituste priipääsmeid.

Märtsi lõpust mai alguseni näeb mitmel pool Eestis Monoteatri uut ainulaadset komöödia-show’d “Äraaetud, kuid ülesmukitud”, milles lavalaudadel särab tuntud teletäht Maire Aunaste.

Tükis võtab Aunaste terava huumoritule alla eelkõige iseenda, kuid ei saa mööda nii mõnestki kolleegist ja Eesti elust ning inimestest. Pärnu Endla teatri suurel laval näeb Aunastet 15. aprillil.

Loosime Maire Aunaste komöödia-show’ Pärnu etendusele välja 3x2 pääset!

Võitmiseks vastake õigesti järgmisele küsimusele: “Kes on Maire Aunaste kõrval show’ “Äraaetud, kuid ülesmukitud” teksti kaasautor?”

Vastuseid koos vastaja andmetega (telefoninumber, e-posti aadress ja täisnimi) ootame kolmapäeva, 2. aprilli keskpäevaks piletimängu e-posti aadressil melu@parnupostimees.ee või postiaadressil Pärnu Postimees, Rüütli 14, 80010 Pärnu.

Eelmise mängu küsimuse “Kas legendaarne laul “Mu aadress on NSVL” kuulub Vennaskonna või Vanemõe repertuaari?” õige vastus on Vanemõde.

Laupäeval lähevad kaaslasega Pärnu kuursaali suurele pungipeole vaatama ansambleid Vennaskond ja Vanemõde Evelin Harjakas, Kaido Sibul ja Maren Türk.

Võitjatega võtame ühendust.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles