Pärnu bowling'uturniiri esikoht läks Soome

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bowlingurada.
Bowlingurada. Foto: Peeter Langovits / Postimees

Perona klubis lõppenud Baltimaade suurimal bowling'uturniiril "Pärnu Open" napsasid kolmikvõidu põhjanaabrid. Esimese auhinna teenis Mika Oksanen, teiseks tuli Asko Artavira ja kolmanda koha vääriliselt mängis Juho Mäkelä.

Eesti parimana lõpetas Tartu noormees Vallo Lees turniiri viiendal kohal ja edukaim pärnakas Taavi Allsalu sai 165 konkurendi seas 12. tulemuse.

Juunioride arvestuses võitis esikoha Kert Tuus, kellele järgnesid Niko Kurpa ja Ülari Lees. Kuni 14aastaste mängumeeste esikolmikusse mahtusid Henry Laine, Olari Nebokat ja Niklas Ollila.

"Eelvoorudest 42 finalisti hulka pääsemiseks oli vaja kuue mängu keskmiseks tulemuseks visata 213 punkti," selgitas turniiri peakorraldaja Raivo Tamm. "Väärib märkimist, et eelvõistluse parima mehe, soomlase Joonas Jähi keskmine punktisumma oli 248,7 punkti."

Sel nädalavahetusel Riias algavatel Euroopa meistrivõistlustel kuuluvad Eesti naiskonda pärnulannad Taimi Dreier ja Riina Lõhmus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles