Suhted on kõige põletavam teema

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tiina Tiitus on populaarne suhtenõustaja, loengupidaja ning suhteteemalise bestselleri autor, kelle puhul meenutatakse alati tema moekunstniku karjääri. Tori-Jõesuus kasvanud ja Vändra gümnaasiumi lõpetanud Tiina õppis pealinnas moekunstnikuks ja ütleb, et töötas sellel alal kümmekond aastat: tal oli oma moestuudio, mainekas klientuur ja glamuursed tipphetked.

Kui tekkis pere, ei olnud see kõik enam korraga huvitav. Praegugi õmbleb Tiina vabadel hetkedel oma vastuvõtutoas, tehes seda iseenda rõõmuks. See on rohkem iseendaga olemise viis, lisab ta. Hobi, nauding ja meditatsioon. Poolvalmis kleit mannekeeni seljas on naiselik ja romantiline.

“Mäletan, et lapsena ei tahtnud ma olla laps, vaid tahtsin suureks saada. Unistasin sellest, et olen suur, kuigi ei teadnud täpselt, mida see tähendab,” nendib Tiina Tiitus. Ta on pärit suurest perest. Tundis lapsena sidet loodusega ja oli talu loomapere andunud vaatleja. “Loomade läheduses tekib esimesest silmapilgust tingimusteta armastus. Nemad valdavad seda sõnadeta keelt, mida meie õpime ja mida me ei usalda,” mõtiskleb ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles