Jüri Jaanson meelitab kõiki end liigutama

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rannametsa luitejooksul saab joosta nii üksi kui koos neljajalgse sõbraga.
Rannametsa luitejooksul saab joosta nii üksi kui koos neljajalgse sõbraga. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Tänavuse liikumisaasta raames meelitab Pärnu kahe silla klubi president Jüri Jaanson kõiki osalema klubi kolmiküritusel, mis saab avapaugu aprilli teises pooles Pärnumaa Rannametsa luitejooksuga.

Kahe silla klubi kolmikürituse kavva kuuluvad peale luitejooksu septembris toimuv kahe silla ja oktoobri lõppu jääv kahe staadioni jooks.

Kahe silla klubi projektijuhi Vahur Mäe teatel tasub luitejooksul juba ainult sellepärast end proovile panna, et Pärnumaal Häädemeeste vallas Rannametsa külas toimuva ürituse rajale jäävad luited on Baltimaade kõrgeimad.

Lisaks põhidistantsile, 8,3kilomeetrisele jooksukrossile, on traditsiooniliselt kavas luiteretk, lastejooksud ja koertekross.

Septembri alguses toimuvat kahe silla jooksu rikastab motivatsioonipäev, millel jagavad oma sportimiskogemusi jalgpallur Raio Piiroja ja luuletaja Margus Konnula, artistinimega Contra.
Jooksurada on taas kord uuenenud ja sedapuhku on distantsi pikkus 9,86 kilomeetrit.

Kahe silla klubi jooksusari lõppeb oktoobri lõpus, kui jooksusõpradel on võimalik lipata 7,6 kilomeetrit Raeküla staadionilt mööda Pärnu rannaniitusid ja eelmisel aastal valminud Mai kergliikusteed Rannastaadionile.

„Pärnu Kahe Silla klubi meeskond on aastaid intensiivselt panustanud klubi spordisündmuste kvaliteetsesse korraldamisse peamise eesmärgiga muuta need sõbralikuks ja rõõmsaks igale osalejale,“ kinnitas klubi president, sõudmise ühepaadi maailmameister Jüri Jaanson. „Kõigi osalejate päralt on korraldajate positiivne ja osavõtlik suhtumine, hästi ettevalmistatud rajad, samuti sportimisjärgne kultuurikava. Osalemine on võimalus end lihtsalt hästi tunda nii jooksul kui matkal ja veel paremini pärast seda. Tasub tulla ja proovida, enese üle väikseid võite saavutada ja päeva lõppedes aru saada, et oli tõesti mõnus päev!“

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles