Lapsevanemad korrastasid Männipargi lasteaeda

, Pärnu Männipargi lasteaed
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lapsevanemad võõpasid Männipargi lasteaia aia uue värvikihiga üle.
Lapsevanemad võõpasid Männipargi lasteaia aia uue värvikihiga üle. Foto: Erakogu

Lasteaia tegemised toetavad lapsevanemaid laste kasvatamisel ja kooliks ettevalmistamisel. Kõige paremaid tulemusi annab osapoolte hea koostöö.

Nii otsustaski lasteaia hoolekogu esimees Sirle Kodasma, et lapsel on alusharidust omandada meeldiv esteetiliselt kaunis keskkonnas. Märgates lasteaia majahoidja ning remondimehe pingutusi õueala ohutumaks ning kaunimaks kujundamisel leidis ta võimaluse sponsorluse korras firmalt Sadolin saada aia ning aiapostide värvimiseks värvi.

Aia värvimisel tulid appi tublid lapsevanemad. Suur tänu Meriliisi, Ariana ja Birgiti emale, Laura isale, Rasmuse ja Marleeni  ning Lisandra vanematele. Raido isa tuli appi ronimisredeli ohutumaks muutmisel ning lõi võimaluse lastel päikesevarju all mõnuleda.

Lasteaiatöötajad on otsinud võimalusi vaatamata tagasihoidlikule majandusseisule oma lasteaed heas seisukorras hoida. Nii osalesimegi Caparoli poolt välja kuulutatud projektis, mille tulemusena saab värviuuenduse kogu lasteaia hoone. Kahjuks ei osutunud Männipargi lasteaed valituks, kuid siiski püüame oma jõududega lasteaia  rühmaruumid ja õueala kaunina hoida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles