Zonta klubi märkab andekaid lapsi

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Ülejõe gümnaasiumi õpilase Linda Lepiku unistus oma arvutist täitub, Zonta Pärnu klubi president Kaie Laane annab talle üle sülearvuti, millega “Andeka lapse” projekti toetas Swedbank.
Pärnu Ülejõe gümnaasiumi õpilase Linda Lepiku unistus oma arvutist täitub, Zonta Pärnu klubi president Kaie Laane annab talle üle sülearvuti, millega “Andeka lapse” projekti toetas Swedbank. Foto: Silvia Paluoja

Pärnu Kuninga tänava põhikooli ajaloolises saalis kõlasid paastukuu viimasel laupäeval kiidusõnad neile 20 andekale poisile-tüdrukule, kes pälvisid Zonta Pärnu klubi tunnustuse.

MTÜ Zonta Pärnu Klubi “Andeka lapse” projektist sai tunnustuse Pärnust 13 ja maapiirkonnast kuus õpilast ning Pärnumaa kutsehariduskeskusest üks õpilane.

Projektijuht, Pärnu Vanalinna koolituskeskuse direktor Merle Tasane ütles, et Swedbank annetas neli sülearvutit kotiga, TEA kirjastus toetas teatmeteostega ning klubi andis 12 stipendiumi summas 1700 eurot ja kolm tunnustuskirja koos raamatuga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles