Rexi fond aitab ravida viga saanud lemmikloomi

Riina Martinson
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üle kivide joostes veebruari lõpus raske jalavigastuse saanud Rexi operatsioon õnnestus ning koera peremees ja varjupaik on annetajatele südamest tänulikud.
Üle kivide joostes veebruari lõpus raske jalavigastuse saanud Rexi operatsioon õnnestus ning koera peremees ja varjupaik on annetajatele südamest tänulikud. Foto: Erakogu

Hundikoer Rexi jalatrauma ravimisele elasid loomasõbrad sedavõrd kaasa, et annetustena laekunud summast piisas koera raviks ja ülejäänud rahaga asutas Varjupaikade MTÜ vigastatud lemmikloomade toetuseks fondi.

MTÜ juht Triinu Priks rääkis, et Rexi fondi idee tekkis seoses hiljutise juhtumiga, kus Pärnumaal elava Kaimo kuueaastane hundikoer Rex sai üle kivihunniku joostes raske jalatrauma – tagumise jala põlve ristsideme täieliku rebendi – ja operatsiooniks tuli maksta pea 1000 eurot.

Pärnu loomade varjupaiga juhataja Mari Hagi meenutas, et Rexi peremees oli just töötuks jäänud ja napi sissetuleku juures jäänuks operatsioon tegemata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles