Pärnu vanad puud ja põõsad lõigatakse nooremaks

Tõnu Kann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnapuude tänavukevadiste hooldustöödega alustati Ringi tänavalt.
Linnapuude tänavukevadiste hooldustöödega alustati Ringi tänavalt. Foto: Ants Liigus

Varajast kevadet kasutades on Pärnu linnavalitsuse haljastusspetsialistid käivitanud vanade puude ning põõsaste noorenduskuuri, mis puude puhul tähendab võrade hooldust ning põõsaste juures põhjalikku pügamist.

“Praegu on hoolduslõikused lõppenud Ringi tänava tammedel Rüütli ja Port Arturi vahelisel lõigul ning Väike-Kuke tänava tammedel Suur-Sepa ning Suur-Posti tänava vahel,” teatas Pärnu linnavalitsuse majandusosakonna haljastuse spetsialist Kadri Kõresaar. “Suurema tööna on kevadel plaanis veel Vabaduse pargi puude hoolduslõikus.”

Kuninga, Ringi, Pühavaimu ja Vanapargi tänava ääres kasvavate looduskaitsealuste puude hoolduslõikused algavad Kõresaare kinnitust mööda juulikuus. Kuid selle eelduseks on keskkonnainvesteeringute keskuse jaatav otsus linnavalitsuse rahataotlusele ja seda vastust oodatakse raekojas pikisilmi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles