Pärnu lubab Tartu ärimeestel Ranna puiesteele hotelli rajada

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linnavalitsus asus toetama Ranna puiestee 7 kinnistu detailplaneeringuga alale hotelli kavandamist.
Pärnu linnavalitsus asus toetama Ranna puiestee 7 kinnistu detailplaneeringuga alale hotelli kavandamist. Foto: HENN SOODLA/PRNPM/EMF

Pärnu linnavalitsus asus esmaspäevasel istungil Ranna puiestee 7 kinnistu detailplaneeringuga toetama alale hotelli kavandamist.

Pärnu linn soovib, et kavandatav hoone oleks osaliselt ette nähtud rannateenindusekski, et vähendada ajutiste ehitiste osakaalu rannaalal. Planeeringuala hoonestuse ja seda ümbritseva lähiala parima kõrgetasemelise arhitektuurse lahenduse leidmiseks korraldatakse arhitektuurikonkurss, teatas linnavalitsus.

Mark Soosaar ning Kaarli tänava majaomanikud Viktor Siilats ja Enn Veskimägi astusid Pärnu Postimehe teatel 2009. aastal vastu Tartu ärimeeste kavatsusele ehitada Pärnu Rannahotelli kõrvale viiekorruseline vähemalt 200 numbritoaga hotell. Nad soovisid jätta ala pargialaks või kui see ei õnnestu, kavandatava hotelli mahtu vähendada. Küsimust, kas Ranna puiestee 7 asub Rannapargis või mitte, veeretas linnavalitsus lehe sõnul nagu kuuma kartulit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles