Kuidas inimesed paadiga vette viia?

, loodusesõber
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Käes on kevad, veed sulisevad, jää on läinud ja kalaveed kutsuvad. On ju nii? Väga paljud kalahuvilised, mõtlen muidugi kalapüügihuvilisi ja teisi looduseimetlejaid, on soetanud endale jõel ja merel liikumiseks paadi, veeliikuri. Igati mõistlik veekogude lähedal elavatele kalastushuvilistele jne.

Paraku pasundatakse liiga palju sellest, et Tallinnas pole võimalik kala- ja loodushuvilistel oma paati vette lasta. Kasutada on pelgalt linnahallitagune kohake. Kuid kus saame meie, pärnumaalased, oma veesõidukeid turvaliselt veekogule viia?

Pole vaja ainult linnaisade korvpallihuvi ja tõstesporti panustada, jõekallastel elab sadu inimesi, kes sooviksid oma soetatud veesõiduki normaalselt vette lasta. Kahjuks pole kohta, kus. Võib ju nii olla, et härra linnapea või tema maapealsed asemikud oskavad öelda, kus on võimalik sõudepaadi ja väikse mootorpaadi normaalne jõkkelaskmine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles