Vindi Volli: Kõik läheb aiva paremaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vindi Volli.
Vindi Volli. Foto: Pärnu Postimees

Alguses oli mu meel nii paha, et pane kas või kõrvad kotti. Ja nüüd on meel nii hea, et võta kas või jälle kotist välja. Sest ma, nagu isegi turul räägiti, käin ju kogu aeg Kihnus värske piima järel ning ajan sealkandis muidki riigivalitsemise asju ja kui tühja mannerguga saad veel kuidagi allatuult saare peale, siis täislastis tagasi purjetamine võtaks kõhunaha ikka täitsa kortsu pähe. Sellepärast käin muidugi lennukiga.

Nüüd siis kirjutati, et lennukil on toss seest väljas ja enam ei käi ega lenda ega isegi kuku, mis näitab, et tööinimese peale keegi ei mõtle. Hakkasin tasapisi juba Soomes ja Rootsis, kuhu lennukid veel lendavad, lehmapidajaid otsima, aga valitsus jõudis ette ja olevat Taani riigist mitu hävitajat tellinud. Mis, kui õigesti aru sain, tulevad esiotsa kas Ämarisse või Ärmasse, kus piloodid ja stjuardessid korraks kempsus käivad, ja siis kohe Pärnusse, kus aitavad tööinimestel piima järele sõita.

Nii et siinkohal minu lugupidamine ja tulumaks uuele ajutisele valitsusele, jah.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles