Pärast rasedust treenides suurepärasesse bikiinivormi

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cärolin Paas treenis veidi üle aasta, et saavutada selline füüsiline vorm, millega saab Eestis bikini fitnessi võistlusel teise koha.
Cärolin Paas treenis veidi üle aasta, et saavutada selline füüsiline vorm, millega saab Eestis bikini fitnessi võistlusel teise koha. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Kui pidada korralikult kinni treening- ja toitumiskavast, ei tohiks kellelgi olla probleemi jõuda umbes aastaga nii suurepärasesse sportlikku vormi, et võib panna end edukalt proovile isegi fitnessi võistlusel.

Pärnulanna Cärolin Paas (26) on selle ere näide. Ta sai 1,5 aastat tagasi emaks ja otsustas, et pärast sünnitust võiks oma sportliku vormi taastada.

“Umbes kolm kuud pärast sünnitust mõtlesin, et võiks liigsetest kilodest lahti saada,” meenutas Paas. “Pöördusin Pärnu treeneri Jaana Junsoni poole, kes koostas mulle jõusaali- ja toitumiskava. Pidasin neist väga täpselt kinni, kaal läks kiiresti alla ja vorm üha paremaks.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles